Dichter en performer

DICHTER EN PERFORMER

Van filosofisch tot absurdistisch

Kort na het voltooien van mijn eerste boek over de genealogie Bakkenes, begon ik met het schrijven van gedichten. Aanvankelijk hadden deze gedichten voornamelijk een maatschappijkritische inslag, later werd de onderwerpkeuze breder: van filosofisch tot absurdistisch. Al snel werd ik gevraagd om voor te komen dragen tijdens allerlei gelegenheden.

in de spiegel staart een vreemde / in de ogen van een oude bekende

Het creëren van een unieke show, in samenwerking met muzikanten van Improv XL, is een essentieel deel van mijn voordrachten. Ieder optreden is uniek: alle muziek wordt geïmproviseerd. Het leidde er onder meer toe dat ik behalve als optredend dichter, ook betrokken raakte bij het programmeren van poëzieprogramma’s. Onder meer jaarlijks tijdens poëziefestival Vurige Tongen te Ruigoord.

VIDEO

ik heb de waanzin leren kennen / ik heb de waanzin weer gezien / ik heb de waanzin teruggevonden / toegeëigend bovendien

Buro Bakkenes is een creatief tekstbureau voor redactie, journalistiek, publicaties, poëzie en optredens.

ADRES

Achterveld, IJsselstein

PHONE

Mobile: (+31) 12 34 56 78

EMAIL

contact

CITATEN

Mooie uitspraken

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

single-image-06

80k

PAGINA'S

3k

WOORDEN

283

KOFFIE & BIER

14k

VERHALEN