Uw levensverhaal laten schrijven

MENSEN ZITTEN VOL VERHALEN

Biografisch interview

Vanuit mijn werkzaamheden als onderzoekend schrijver beschik ik over veel ervaring als interviewer. Ik sprak onder meer met politici, kunstenaars, activisten, schrijvers en dichters – maar ook met minder bekende stervelingen, wiens verhaal de moeite waard was om op te tekenen.

Deze ervaring en kennis stel ik graag in dienst van anderen die daar gebruik van willen maken. Mensen zitten vaak vol verhalen. Verhalen die interessant of van belang kunnen zijn voor toekomstige generaties. Interviews kunnen zo beknopt of uitgebreid zijn als gewenst, en kunnen op verschillende manieren worden uitgewerkt. Het is ook mogelijk tijdens een interview ´in te zoomen´ op bepaalde gebeurtenissen.

Verhalen die interessant of van belang kunnen zijn voor toekomstige generaties.

Voorafgaand aan een interview/de interviews wordt een intakegesprek gehouden om de wensen en mogelijkheden te bespreken en een toelichting te geven op de kosten. Binnen de provincie Utrecht is een intakegesprek gratis. Daarbuiten tegen reiskostenvergoeding.

OPTIES

  1. Levensverhaal Basis – Interview van tweeënhalf uur en de uitwerking daarvan. De tekst wordt uitgewerkt tot een goed lopend verhaal en digitaal aangeboden aan de opdrachtgever(s). Het is ook mogelijk de tekst in een boekje te verwerken, incl. door u aangeleverde afbeeldingen.

€ 445,- (ex. BTW en ex. boekjes*)

  1. Levensverhaal Uitgebreid – Voor de uitgebreide variant neem ik drie keer een interview van twee uur af. De tekst wordt uitgewerkt tot een goed lopend verhaal en digitaal aangeboden aan de opdrachtgever(s). Het is ook mogelijk de tekst in een boekje te verwerken, incl. door u aangeleverde afbeeldingen.

€ 1695,- (ex. BTW en ex. boekjes*)

*) Omdat wensen voor boekjes variëren, zowel qua opmaak als qua oplage, zijn de prijzen daarvoor op aanvraag. De wensen voor de productie van een boekje kunnen tijdens het intakegesprek besproken worden. Op basis daarvan kan binnen enkele dagen een globale prijsopgave worden afgegeven.

Vraag hier een offerte aan.

Buro Bakkenes is een creatief tekstbureau voor redactie, journalistiek, publicaties, poëzie en optredens.

ADRES

Kruidenierweg 5
3401 GG IJsselstein
KVK Utrecht 76272427

CONTACT

Mobiel: 06 34 27 37 01

EMAIL

contact

CITATEN

Wervelende woorden

Abonneer je op mijn nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

single-image-06

80k

PAGINA'S

3k

WOORDEN

283

KOFFIE & BIER

14k

VERHALEN